top of page

Azijietiška vištienos sriuba (Receptas)

Gardus sultinys, mėgstamos daržovės, šiek tiek Azijos skonių, kalendros savitumas – štai jums jaukaus vakaro receptas. Su ZYLE pagalbininkais azijietišką vištienos sriubą pagaminsite greitai ir lengvai.

 

azijietoiška vištienos sriuba_receptas
VMG nuotr.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.

 

Azijietiška vištienos sriuba:

  • 2 vištienos filė

  • 1,2 l vištienos sultinio

  • 1 morkos

  • ½ paprikos

  • 1 saujos svogūnų laiškų

  • 4 šaukštų sojų padažo

  • 3 šaukštų padažo „Ponzu“

  • 1 šaukšto žuvies padažo

  • 160 g ryžių makaronų

  • 1 saujos kalendrų

  • 1 saujos mėtų

  • 2 šaukštų sezamų aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

1. Vištienos filė sudėkite į ZYLE indukcinį puodą ir užpilkite karštu sultiniu, užvirkite ir

virkite apie 8 min. Jei reikia – pasūdykite.

2. Plonais šiaudeliais supjaustykite morkas su ZYLE daržovių pjaustykle.

3. Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnų laiškus susmulkinkite.

4. Į sultinį supilkite padažus, užvirkite, sudėkite pjaustytas morkas bei makaronus.

Virkite, kol išvirs makaronai.

5. Patiekiant į lėkštę, sudėkite virtą vištienos filė, makaronus, pjaustytas paprikas,

svogūnų laiškus. Viską užpilkite verdančiu sultiniu, papuoškite kalendrų ir mėtų

lapeliais, užberkite šviežiai grūstų pipirų ir apšlakstykite sezamų aliejumi.


Video receptas:



Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page