Purus azijietiškas omletas su traškia „kepure" (Receptas)

Pusryčiai yra vienas laukiamiausių dienos valgymų, deja, turbūt ir vienas nuobodžiausių, nes skubėdami, ypač šiokiadieniais, nesame linkę eksperimentuoti: kiaušiniai virti arba kepti, sumuštinis šaltas arba karštas, na, ir dar košės, kai reikia sveikiau. Siūlome negaišti laiko, bet valgyti įdomiai – puraus azijietiško omleto su traškia „kepure" receptas kaip tik toks.


omletas_omletas su daržovėmis_Alfo receptas_omleto receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Azijietiškam omletui pagaminti reikia:

  • 3 kiaušinių

  • ½ stiklinės NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“

  • 1 morkos

  • 1 svogūno

  • 1 saujos smulkinto pekininio kopūsto

  • 1 saujos mėgstamų grybų

  • 2 šaukštų OBELIŲ džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus

  • 2 šaukštų sviesto

  • Keleto svogūnų laiškų

  • Šlakelio TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 2–3 riekelių TOSTE viso grūdo duonos skrudinimui

  • 1 šaukšto WOWMAMA baravykų padažo „Mushrooms“

  • 2 šaukštų svogūnų traškučių

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 saujos mėgstamų prieskoninių žolelių

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

1. Kiaušinius išplakite kartu su NATURLI augaliniu gėrimu „Do not call me milk“,

berkite KOTANYI juodųjų pipirų.

2. Daržoves ir grybus susmulkinkite ir apkepkite ZYLE keptuvėje su OBELIŲ džiovintų

pomidorų skonio rapsų aliejumi.