Pusryčiai yra vienas laukiamiausių dienos valgymų, deja, turbūt ir vienas nuobodžiausių, nes skubėdami, ypač šiokiadieniais, nesame linkę eksperimentuoti: kiaušiniai virti arba kepti, sumuštinis šaltas arba karštas, na, ir dar košės, kai reikia sveikiau. Siūlome negaišti laiko, bet valgyti įdomiai – puraus azijietiško omleto su traškia „kepure" receptas kaip tik toks.
Video receptą rasite čia
2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Azijietiškam omletui pagaminti reikia:
3 kiaušinių
½ stiklinės NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“
1 morkos
1 svogūno
1 saujos smulkinto pekininio kopūsto
1 saujos mėgstamų grybų
2 šaukštų OBELIŲ džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus
2 šaukštų sviesto
Keleto svogūnų laiškų
Šlakelio TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
2–3 riekelių TOSTE viso grūdo duonos skrudinimui
1 šaukšto WOWMAMA baravykų padažo „Mushrooms“
2 šaukštų svogūnų traškučių
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
1 saujos mėgstamų prieskoninių žolelių
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1. Kiaušinius išplakite kartu su NATURLI augaliniu gėrimu „Do not call me milk“,
berkite KOTANYI juodųjų pipirų.
2. Daržoves ir grybus susmulkinkite ir apkepkite ZYLE keptuvėje su OBELIŲ džiovintų
pomidorų skonio rapsų aliejumi.
3. Baigiant kepti į daržoves dėkite sviestą ir dar patroškinkite keletą minučių. Sudėkite
stambiai pjaustytus svogūnų laiškus. Berkite KOTANYI druskos.
4. Į keptuvę pilkite augalinio gėrimo ir kiaušinių plakinį, uždenkite dangčiu. Po 2 min.
pilkite šlakelį TICHĖ natūralaus mineralinio vandens.
5. TOSTE viso grūdo duonos riekeles paskrudinkite orkaitėje 2 min.
6. Iškepusį omletą dėkite į lėkštę, gardinkite WOWMAMA baravykų padažu
„Mushrooms“, berkite svogūnų traškučių ir pagardinkite KIKKOMAN sojų padažu.
7. Omletą puoškite prieskoninėmis žolelėmis.
Skanaus.
Comments