Lengvas, gaivus desertas. Pasimėgaukite naminiu avietiniu putojančio vyno šerbetu, kuris puikiai tiks Valentino dienos gurmaniškiems malonumams.
4 asm.
Avietiniam putojančio vyno šerbetui pagaminti reikia:
100 ml klevų sirupo
2 stiklinių šaldytų aviečių
100 ml GIFFARD aviečių sirupo
Žiupsnelio druskos
200 ml COSMOPOLITANA DIVA nealkoholinio putojančio vyno (patiekimui)
Visus produktus sutrinkite iki vientisos masės, supilkite į ledų gaminimo aparatą ir užšaldykite. Jei ledų aparato neturite, galite šaldyti šaldiklyje, bet kas valandą išmaišykite, kad masė būtų puri ir nesusisluoksniuotų.
Šerbetą patiekite taurėje su šiek tiek COSMOPOLITANA DIVA putojančio nealkoholinio vyno.
Skanaus.
Kommentare