Kokosų šerbetas su melionais, agurkais ir mėta (Receptas)

Norisi kažko gaivaus ir skanaus, gal net kiek neįprasto? Naujo skonio? Svečių nuostabos? Kokosų šerbetas su agurkais, melionais ir mėta yra kaip tik tai.


kokosinis šerbetas su agurkais, deserto receptas
VMG nuotr.

Desertui pagaminti reikia:

  • 1 nedidelio agurko

  • ½ vidutinio išskobto meliono

  • 1 šakelės baziliko

  • 1 šakelės mėtų


ŠERBETUI:

1 stiklinės kokosų pieno

1 stiklinės kokosų vandens

165 g DANSUKKER auksaspalvio sirupo

20 g degtinės

20 g žaliosios citrinos sulčių


  1. Dubenyje sumaišykite kokosų pieną, kokosų vandenį ir DANSUKKER auksaspalvį sirupą iki vientisos konsistencijos. Į masę įmaišykite degtinę ir citrinos sultis.

  2. Gautą kokosų šerbeto masę dėkite į šaldiklį ir kas 30 min. išimkite ir labai gerai išmaišykite 3–4 kartus. Šerbetą šaldykite mažiausiai 3 val.

  3. Agurkus naudodamiesi daržovių skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis. Iš melionų minkštosios dalies išskobkite arba išpjaukite minkštimą.

  4. Kokosų šerbetą dėkite į dubenį, ant jo dėkite agurkų juosteles, melionus, mėtų, bazilikų lapelius ir patiekite.


Skanaus!