Norisi kažko gaivaus ir skanaus, gal net kiek neįprasto? Naujo skonio? Svečių nuostabos? Kokosų šerbetas su agurkais, melionais ir mėta yra kaip tik tai.
Desertui pagaminti reikia:
1 nedidelio agurko
½ vidutinio išskobto meliono
1 šakelės baziliko
1 šakelės mėtų
ŠERBETUI:
1 stiklinės kokosų pieno
1 stiklinės kokosų vandens
165 g DANSUKKER auksaspalvio sirupo
20 g degtinės
20 g žaliosios citrinos sulčių
Dubenyje sumaišykite kokosų pieną, kokosų vandenį ir DANSUKKER auksaspalvį sirupą iki vientisos konsistencijos. Į masę įmaišykite degtinę ir citrinos sultis.
Gautą kokosų šerbeto masę dėkite į šaldiklį ir kas 30 min. išimkite ir labai gerai išmaišykite 3–4 kartus. Šerbetą šaldykite mažiausiai 3 val.
Agurkus naudodamiesi daržovių skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis. Iš melionų minkštosios dalies išskobkite arba išpjaukite minkštimą.
Kokosų šerbetą dėkite į dubenį, ant jo dėkite agurkų juosteles, melionus, mėtų, bazilikų lapelius ir patiekite.
Skanaus!
Comments