Aviečių ir imbierų arbatos kubeliai (Receptas)

Kartais norisi ne įprastos mėgstamos arbatos, o kažko, kas būtų labai ypatinga: ir šildytų, ir skoniu dar labiau palepintų, ir būtų gana netikėta. Reikės ledukams skirtų formelių ir mėgstamų uogų bei imbiero. Mėgaukitės visiškai natūralia, nuo peršalimo saugančia arbata., kurią saugosite... šaldytuve!


arbatos receptas_aviečių arbata_arbatos kubeliai_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.


Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

Šaldyta bananų, persikų ir aviečių uogienė ledo kubeliuose


Aviečių ir imbierų arbatos kubeliams paruošti reikia:

  • 100 g aviečių

  • 1 puodelio vaisinės ar kitos jūsų mėgstamos stiprios arbatos

  • 3–4 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • ⅓ citrinos žievelės

  • ⅓ apelsino žievelės

  • Žiupsnelio KOTANYI imbiero

  • Žiupsnelio KOTANYI Kajeno paprikų

  • Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių

1. Į virtuvinį smulkintuvą berkite avietes, pilkite arbatą, įtarkuokite citrinos ir apelsino žievelių, pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, berkite KOTANYI imbiero, Kajeno paprikų, gvazdikėlių. Viską sutrinkite.

2. Masę supilstykite į ledukų formeles ir dėkite į šaldiklį. Tokius kubelius vėliau galite užpilti karštu vandeniu ir mėgautis sodraus skonio arbata.


PATARIMAI:

1. Avietes galite keisti juodaisiais serbentais.


Skanaus.