top of page

Atviras dešrainis su keptu bri sūriu ir braškėmis


Reikia:

  • 4 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • Druskos, pipirų

  • 50 g bri sūrio

  • 1 mažo prancūziško batono

  • 80 g aviečių majonezo

  • 1¬5 g špinatų lapelių

  • 100 g braškių

  1. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles apkepkite ant grilio, pagardinkite druska ir pipirais. Trumpai apkepkite bri sūrį, kad nespėtų išsilydyti.

  2. Prancūzišką batoną perpjaukite išilgai, bet ne iki galo, ir paskrudinkite ant grilio.

  3. Duoną patepkite aviečių majonezu ir sudėkite špinatų lapus, ant viršaus dėkite keptas dešreles, sūrį, sudėkite per pusę pjautas braškes.


Naujausi įrašai

bottom of page