top of page

Vytaras Radzevičius: esu valgęs net kobros širdį (Laidos įrašas)

Vytaras Radzevičius – tikras žmogus orkestras. Žurnalistas, sporto naujienų redaktorius, transliacijų režisierius, komentatorius, laikraščių ir žurnalų redaktorius, TV prodiuseris, keliautojas ir, žinoma, kulinaras, neseniai išleidęs savo antrąją kulinarinę knygą.

Tiesa, kelionės ir kulinarija jo gyvenime yra susiję dalykai, nes būtent keliaudamas Vytaras suteikė visišką laisvę savo hobiui gaminti. Keliaudamas receptus jis kolekcionuoja kaip ir pašto ženklus. Todėl pokalbio metu netrūks nei egzotiškų ingredientų, nei receptų, nei kulinarinių istorijų! Pavyzdžiui, apie tai, kaip keliautojai sugalvojo pavaišinti japonus vėdarais ir į Japoniją skraidinosi tikras žarnas.

Visgi net ir apkeliavęs daugybę pasaulio šalių, V. Radzevičius tikina – skaniausi patiekalai, kai jie pagaminti „kaip pas mamą“.

Laidoje „Skonio iššūkis“, kurią veda VMG prekės ženklo vadovė Rima Aukštuolytė, sužinosite daug įdomių dalykų apie V. Radzevičiaus kulinarinius atradimus.


Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.

Naujausi įrašai

bottom of page