Ryžių pudingas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Ryžių pudingas


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    4 asm.

    Gaminimas 40 min.


    Reikia:

    • 120 g apvaliųjų ryžių (taip pat galite naudoti ir ryžius, skirtus rizotui)

    • 800 ml pieno

    • 100 ml grietinėlės

    • 50 g cukraus

    • 1 šaukštelio vanilinio cukraus su natūralia vanile

    • Uogų (patiekti)

    1. Dideliame storų sienų puode sumaišykite ryžius, pieną ir cukrų. Kaitinkite nuolat maišydami apie 25–30 min., kol ryžiai išvirs. Pabaigoje supilkite grietinėlę ir vanilinį cukrų bei dar kelias minutes pavirkite.

    2. Patiekite su uogomis.

    3. Jeigu norite patiekti pudingą šaltą, tuomet turėkite omenyje, kad pudingas aušdamas tirštėja, tad baikite virti, kai pudingas bus skystesnis, nei jūs norite.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg