top of page

Restoranas „Grey“ siūlo darbo vietą už 4 eurus

Nuo šio pirmadienio „Grey“ restoranas pristato patrauklų pasiūlymą dirbantiems kompiuteriu ir norintiems pakeisti darbo aplinką. Atsidaryti kompiuterius ir neribotai gerti kavą bus galima tik tam skirtoje pirmajame aukšte esančioje „Grey Chill“ ramybės zonoje.


IMG_9996s

Kaip ir biurai, ši erdvė „Grey“ restorane turės savo darbo laiką. Darbo dienomis 7:00–17:00 val. už 4 Eur mokestį svečiams bus leidžiama gerti neribotą kiekį vandens, arbatos ir kavos, naudotis elektra ir bevieliu internetu. Praalkusiems bus siūlomi ir pusryčiai ar dienos pietūs, bet tam, kad būtų galima dirbti šioje biuro erdvėje, užsisakyti maisto nebūtina.

„Grey Chill“ zona yra atskirta nuo likusios restorano erdvės, todėl su triukšmo problema nebus susidurta, o čia skambanti muzika nesiskirs nuo viso restorano – gros tyliai ir ramiai. Pirmajame aukšte esanti zona įkurta urbanistiniu stiliumi, kuriam jaukumo suteikia senos Vilniaus požemių sienos. „Grey Chill“ zonoje, talpinančioje 40 darbo vietų, bus tik dirbama – šalia nesėdės tik pavalgyti užsukęs restorano klientas.


Naujausi įrašai

bottom of page