top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“ numerį

Ar jaučiate besiartinančią šventę? Mes – taip, nes šventės šaukliai paprastai būna klausimai apie šventinį stalą: „ką pagaminti?“, „kaip suruošti veganiško maisto šventinį stalą?“, „turiu žąsį – kaip ją skaniai iškepti šventiniam stalui?“, „ar įmanomas dar vienas idealios silkės gaminimo būdas?“ (pašnibždėsime į ausį – įmanomas, ir net visi aštuoni), „atskleiskite tobulų kalėdinių sausainių paslaptį?“, „kaip serviruoti šventinį stalą?“, „kaip papuošti eglutę valgomais papuošimais?“. Mūsų šiame numeryje jūs rasite atsakymus į visus šiuos ir kitus klausimus, kuriuos galbūt pamiršote, bet tikrai norėjote užduoti.

Dar norime pasakyti, kad po Kalėdų irgi yra gyvenimas. Yra kasdiena, yra šventė, yra džiaugsmo ir kartais liūdesio. Tad ir tokiomis dienomis jūsų geriausias patarėjas virtuvėje – „Verdu ir kepu“.

Šiame numeryje kaip tikra vyšnaitė ant torto puikuojasi gimtadieninis „Verdu ir kepu“ tortų stalas, kurį mes paruošėme kartu su žinomiausiomis konditerėmis. Ir šiuos tortus jūs patys galėsite pagaminti savo artimiesiems, juk mūsų devizas yra toks:

Grožėkimės

Mokykimės

Gaminkime

Ragaukime

Vaišinkime

Ir švęskime kartu!!!


Naujausi įrašai

bottom of page