Pica su čiorisu ir šalavijais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Pica su čiorisu ir šalavijais


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    Reikia:

    • 150 ml šilto vandens

    • 25 g šviežių mielių

    • 1 šaukštelis cukraus

    • 20 ml aliejaus

    • 60 g pomidorų padažo

    • 8-10 griežinėlių čioriso

    • 80 g mocarelos

    • 4-5 lapeliai šalavijo

    • 40 g tarkuoto čederio

    • 30 g kietojo tarkuoto sūrio



    1. Į didelį pašildytą dubenį supilkite vandenį, suberkite sutrupintas mieles, cukrų ir 2 šaukštus miltų, gerai išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 15 min., kad mielės suaktyvėtų.

    2. Kai paviršiuje susidarys putos, suberkite likusius miltus, druską, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir palaikykite šiltoje vietoje, kol tešlos tūris padvigubės. Plonai iškočiokite tešlą ir dėkite į miltais pabarstytą skardą.

    3. Patepkite tešlą pomidorų padažu, ant viršaus sudėliokite čioriso griežinėlius, supjaustytą kubeliais mocarelą, šalavijo lapelius, suberkite čederį. Šaukite į orkaitę. Kepkite apie 20 min. Iškepusią picą pabarstykite kietuoju sūriu.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg