top of page

Mėtinis kavos kokteilis

  • 2020-02-04
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2020-06-18


ree

Reikia:

  • šlakelio kokosų pieno

  • 80–100 ml brandintos „Nespresso" kavos

  • kelių šaukštų mėtinių ledų

  • šviežių mėtų (papuošti)

  • ledukų

  1. Taures pripildykite ledukų ir supilkite kokosų pieną.

  2. Supilkite šaltą kavą.

  3. Uždėkite mėtinių ledų ir papuoškite mėtomis.



ŠALTOS KAVOS BRANDINIMAS

  • 150 g 100 proc. Arabica kavos

  • 1 l vandens

  • 1,5 l talpos kavinuko nuspaudžiamu filtru (angl. french press)

  1. Suberkite maltą kavą į kavinuką.

  2. Užpilkite šaltu vandeniu.

  3. Išmaišykite.

  4. Padėkite į šaldytuvą 14–16 val.

  5. Nuspauskite filtrą ir perpilkite į kitą indą.

  6. Šaltai brandintą kavą šaldytuve galite laikyti iki savaitės.


Skanaus!



Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page