top of page

Kokosinių ledų kava (Alfo receptas)

Kavos desertas su kokosiniais ledais yra tas saldus patiekalas, kuris karštą vasaros dieną yra geriausias ir patikimiausias jūsų energijos ir geros nuotaikos gelbėtojas.

Alfo Ivanausko receptas, kokosinių ledų kavos desertas
VMG archyvų nuotr.

Kokosinių ledų kavai pagaminti reikia:

  • ⅔ stiklinės kokosinių grietininių ledų

  • Kelių ledukų

  • 1 puodelio NESPRESSO kavos „Coconut flavour over ice“

  1. Ledus sudėkite į stiklinę ir atšaldykite šaldymo kameroje.

  2. Ant atšaldytų ledų dėkite ledukus.

  3. Supilkite NESPRESSO kavą „Coconut flavour over ice“ į stiklinę. Skanaukite!


ALFO PATARIMAI:

· Kavą galite gerti iš karto arba palaukti, kol ji pradės tirpdyti ledus ir su jais labiau susimaišys.

· Kavą galite paskaninti kokosiniu likeriu.

· Vietoje kokosinių ledų galite naudoti šokoladinius.



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page