Kepta višta spanguolių marinate

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kepta višta spanguolių marinate



    4-6 asm.

    Gaminimas 15 min.

    Kepimas 1 val. 15 min.

    Orkaitės t-ra 160 °C


    Reikia:

    • 1 viščiuko

    • 1 šaukšto džiovintų kalendrų

    • 1 šaukšto citrininių pipirų

    • Žiupsnelio džiovintos aitriosios paprikos

    • 3 šaukštų DAN SUKKER rudojo cukraus sirupo

    • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

    • 6 skiltelių česnako

    • 200 g spanguolių

    • 50 g SANTA MARIA sojų padažo

    • 200 g šalto rūkymo šoninės

    • 300 g morkų

    • 300 g bulvių

    • 100 g žirnių daigų

    • Druskos, pipirų

    1. Spanguoles, česnaką, rudojo cukraus sirupą, kalendras, aitriąją papriką, citrininius pipirus, alyvuogių aliejų ir sojų padažą sutrinkite virtuviniu smulkintuvu iki vientisos masės.

    2. Pabarstykite druska, pipirais ir permaišykite. Šiuo marinatu ištrinkite viščiuką ir kepkite iki 160 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Morkas ir bulves nuskuskite skustuku ir supjaustykite 4 cm ilgio bokšteliais. Kiekvieną morkos ir bulvės bokštelį apvyniokite šonine ir kepkite kartu su vištiena, kai jai liks kepti 30 min.

    3. Iškeptą viščiuką papuoškite žirnių daigais

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg