Grikių miltų lietiniai su varškės kremu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Grikių miltų lietiniai su varškės kremu



4 asm.

Gaminimas 10 min.


Reikia:

  • 100 g kvietinių miltų

  • 200 g grikių miltų

  • 250 ml pieno

  • 50 ml vandens

  • 2 kiaušinių

  • 50 g tirpinto sviesto

  • 50 g cukraus

  • 150 g aviečių

  • 250 g maskarponės

  • 100 g tepamo ožkų sūrio

  • žiupsnelio druskos

1. Dubenyje sumaišykite sviestą su pienu, vandeniu ir kiaušiniais.

2. Suberkite persijotus miltus, cukrų ir druską.

3. Viską gerai išplakite ir palikite bent pusvalandžiui tešlą pastovėti.

4. Liekite tešlą į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite plonus blynelius.

5. Paruoškite kremą: maskarponę sutrinkite su ožkų sūriu ir keliomis uogomis.

6. Blynelius įdarykite paruoštu kremu ir apibarstykite likusiomis avietėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg