Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Gaivios salotos su moliūgu



Laidą #Alfasvienasnamuose ir video receptą žiūrėkite ČIA



Reikia:

  • Marinuotų moliūgų (žr. receptą, jį rasite ČIA)

  • 2 saldžiarūgščių obuolių

  • Raudonojo svogūno

  • Keli šaukštai moliūgų sėklų

  • SANTA MARIA Juodųjų pipirų

  • SANTA MARIA Druskos

  • Saujos gražgarsčių

  • Saujos špinatų

  • Garstyčių

  • 8 šaukštai alyvuogių aliejaus

  • 5 šaukštai acto

  • 1 skiltelės česnako

  • 1/2 citrinos žievelės

  • 1 šaukšto DANSUKKER cukraus


1. Obuolius išnagrinėkite ir supjaustykite gabaliukais, pagal savo norą galite nulupti ar palikti žievelę. Supjaustytus obuolius apšlakstykite citrinos sultimis.

2. Supjaustykite svogūną. Į vieną įndą suberkite obuolius, svogūnus, moliūgų sėklas, marinuotus moliūgus. Užberkite SANTA MARIA druskos ir pipirų.

3. Į puodą dėkite garstyčias, alyvuogių aliejų, obuolių actą. Įtarkuokite česnaką ir citrinos žievelę. Viską sumaišykite, įberkite DANSUKKER cukraus. Šį padažą pilkite ant salotų ir išmaišykite.

4. Į salotas sudėkite gražgarstes ir špinatus. Viską išmaišykite.



ALFO PATARIMAI:

· Būtinai naudokite paprastas garstyčias, ne su grūdeliais.

· Jeigu norite, galite salotas paskaninti keptu varškės sūriu arba feta.

· Salotos puikiai tinka prie mėsos patiekalų, kai norisi lengvo, ne bulvių garnyro.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg