Balandėliai azijietišku stiliumi
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Balandėliai azijietišku stiliumi


Valerijos Stonytės nuotr.

2-3 asm.

Gaminimas 50-55 min.


Reikia:

  • 4 paruoštų savojinio kopūsto lapų

  • 1 šalotinio svogūno

  • 6-8 mažų rudųjų pievagrybių

  • 250 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos

  • 1 šaukštelio pomidorų pastos

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA Paneng raudonojo kario prieskonių

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 2-3 morkų

  • Žiupsnelio druskos

  • 300 ml daržovių sultinio

  • 3 šaukštų SANTA MARIA Terijakio padažo

  • Sezamo sėklų pabarstyti

1. Paruoškite kopūsto lapus – nupjaukite storąją dalį, sudėkite lapus į verdantį vandenį ir pavirkite 2-3 min. Išimkite, nusausinkite.

2. Supjaustykite svogūnus smulkiais kubeliais, taip pat supjaustykite grybus. Suberkite viską į LAPINO PUOTA maltą triušieną, sumaišykite, įdėkite pomidorų pastą, SANTA MARIA Paneng raudonojo kario prieskonius, druską ir išmaišykite. Reikalui esant, įpilkite šiek tiek vandens.

3. Faršo gabaliuką išplokite į paplotėlį, uždėkite jį ant kopūsto lapo ir suvyniokite į vyniotinį.

4. Balandėlius apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus kol gražiai apskrus.

5. Morkas supjaustykite pailgomis riekelėmis, sudėkite į kepimo formą, jei liko grybų, sudėkite juos taip pat, ir sudėkite balandėlius. Užpilkite sultinio ir troškinkite orkaitėje apie 30-35 min.

6. Prieš baigdami troškinti, užpilkite SANTA MARIA Terijakio padažo, paskrudinkite viršų po įkaitintu griliu ir patiekite pabarstę sezamo sėklomis.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg