top of page

Šalta braškių ir jogurto sriuba

  • 2020-01-01
  • 1 min. skaitymo

Reikia:

  • 500 g braškių

  • 50 g cukraus

  • 2 apelsinų

  • 2 cinamono lazdelių

  • 1 žvaigždanyžio

  • 500 g graikiško jogurto


• Kruopščiai nuplaukite apelsinus. Išspauskite sultis ir nuo likusių apelsinų dalių nupjaukite žievelę.

• Supilkite į puodą apelsinų sultis, sudėkite prieskonius, cukrų, apelsinų žieveles ir virkite nustatę labai mažą kaitrą, kol nugaruos pusė skysčio. Perkoškite ir atvėsinkite.

• Kelias uogas atidėkite patiekti. Sutrinkite braškes su apelsinų sirupu ir sumaišykite su jogurtu.

• Patiekdami ant sriubos užberkite uogų.

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page