Varškėčiai-sklindžiai, patiekti su padažu ar uogomis

Atnaujinta: 2020 m. rugsėjo 18 d.

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 20 min.

Reikia:

  • 500 g kepinių varškės

  • 2 kiaušiniai

  • 1 šaukštas cukraus

  • 4 kupini šaukštai miltų

  • Nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių

  • Aliejus kepti

  1. Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinių, įberkite cukraus. Viską gerai išmaišykite. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite tešlą.

  2. Kepkite varškėčius, nustatę vidutinę kaitrą.

  3. Iškepusius varškėčius nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

  4. Patiekite su mėgstamu padažu, o skaniausia – su uogomis.

Skanaus!