Atnaujinta: 2023 m. kovo 27 d.
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 15 min.
1 vid. dydžio cukinijos
1 žaliosios paprikos
1 aitriosios paprikos
3 skiltelių česnako
1 vid. dydžio baltojo svogūno
150 g pomidorų kečupo
1 skardinės konservuotų avinžirnių
½ šaukštelio kumino
Aliejaus (kepti)
Druskos (pagal skonį)
Šviežios kalendros (patiekti)
Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką sutraiškykite. Cukiniją supjaustykite pusžiedžiais, o papriką – šiaudeliais.
Keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus bei česnakus ir pakepkite, kol suminkštės. Sudėkite papriką, apkepkite 1–2 min., galiausiai sudėkite cukinijas ir užberkite kumino. Kepkite 3–4 min.
Suberkite avinžirnius, supilkite kečupą ir patroškinkite 5–6 min. Įberkite druskos (pagal skonį).
Patiekite apibarstytą pjaustytomis kalendromis.
Skanaus!