kaip-supjaustyti-arbūzą - VMGonline
top of page

Paieškos rezultatai

Rasti 3354 elementai su „kaip-supjaustyti-arbūzą“

  • Arbūzas salotose? Puiku, bet supjaustykite jį tinkamai! + videopamoka

    Kai norisi kažko gaivaus, kąsnelis arbūzo visada yra tai, ko norisi. Arbūzas puikiai dera ir salotose, tačiau, kad harmoningai jose suskambėtų, labai svarbu tinkamai jį supjaustyti Yra vos trys žingsniai, padėsiantys arbūzą supjaustyti greitai ir patogiai: 1. Arbūzo minkštimą padalykite į kelias dalis. Supjaustykite kubeliais. Jeigu tokios dėmės ant arbūzo nerandate arba ji yra balta, tai reiškia, kad arbūzas buvo nuskintas per

  • Arbūzų ir pomidorų gaspačas (Receptas)

    Gaivinantis arbūzų ir pomidorų gaspačas yra puikus pasirinkimas, kai karšta. Arbūzų ir pomidorų gaspačui pagaminti reikia: 200 g arbūzo 3 pomidorų 1 šaukšto raudonojo vyno acto 4

  • Arbūzo ir rozmarinų uogienė su ledais (Receptas)

    JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI: Arbūzų, braškių ir kivių ledai Arbūzinis limonadas Arbūzo ir rozmarinų uogienei su ledais pagaminti reikia: 200 g arbūzo 30 g cukraus 2 šakelių rozmarino 80 g HAAGEN DAZS braškių ir sūrio pyrago skonio ledų 1 šaukštelio ypač gryno alyvuogių aliejaus Arbūzą supjaustykite kubeliais Troškinkite su cukrumi ir rozmarinais, kol arbūzas paleis sultis ir nugaruos apie ½ skysčio.

  • 7 receptai su prinokusiu arbūzu (ne desertai)

    Skaniai prinokęs arbūzas skanus pats savaime, tačiau paragaukite arbūzo su austrėmis ir dar 7 nesaldžių patiekalų, kuriuose arbūzas groja pirmu smuiku. 1. Arbūzo kepsnys su žolelėmis ir balzaminiu actu 2. Arbūzų ir pomidorų gaspačas 3. Traškūs bulviniai blynai su aštriomis arbūzo ir krevečių salotomis 4. Arbūzų salotos su vištiena ir feta 5. Tortilijos su arbūzo ir uogų salotomis 6.

  • Skonių kelionės. Arbūzas + austrės

    savaime ypatingas delikatesas, bet jei išties norite priblokšti bičiulius ir šeimą, patiekite juos su... arbūzais Tiksliau sakant, arbūzų granita, kurią galite pasigaminti maisto smulkintuvu sutrynę šaldyto arbūzo

  • Traškūs bulviniai blynai su aštriomis arbūzo ir krevečių salotomis (Receptas)

    Jeigu dar neragavote bulvinių blynų, patiektų su arbūzo ir krevečių salotomis, šis derinys gali skambėti JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI: Arbūzas salotose: 6 receptai, kuriuos verta išbandyti šią vasarą 4 asm. Bulviniams blynams su krevečių ir arbūzo salotomis pagaminti reikia: 5–6 vidutinio dydžio miltingų bulvių paprikos 1 ryšelio mėtų 1 žaliosios citrinos sulčių 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės 400 g nuvalyto arbūzo Gautą marinatą sumaišykite su arbūzo gabaliukais ir krevetėmis, pagardinkite avokadų aliejumi, užbarstykite

  • Arbūzo kepsnys su žolelėmis ir balzaminiu actu (Receptas)

    Visi manys, kad patiekiamas tuno kepsnys, ir nustebs, kad patiekiate... arbūzo kepsnį su žolelėmis. Arbūzo kepsniui su žolelėmis pagaminti reikia: 200 g arbūzo 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 šaukštų balzaminio Žiupsnelio druskos Žiupsnelio juodųjų pipirų Mėgstamų žolelių ir valgomų gėlių žiedlapių papuošti Iš arbūzo

  • Arbūzas su „Aperol", ančiuviais ir sūriu (Receptas)

    Užkandžiui su arbūzu, ančiuviais ir sūriu pagaminti reikia: 100 g arbūzo 50 ml „Aperol“ gėrimo 60 g VILVI sūrio „Memel Reserve“ 6–8 ančiuvių Arbūzą supjaustykite kubeliais, užpilkite „Aperol“ gėrimu ir išmaišius VILVI sūrį „Memel Reserve“ supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir suverkite ant iešmelio kartu su ančiuviais ir marinuotais arbūzais.

  • Skaitomiausiųjų TOP5: ledų tortai, viskas iš arbūzų ir uogų salotos

    Skaniai prinokęs arbūzas skanus pats savaime, tačiau paragaukite arbūzo su austrėmis ir dar 7 nesaldžių patiekalų, kuriuose arbūzas groja pirmu smuiku.

  • Arbūzų salotos su vištiena ir feta (Receptas)

    Gaminant salotas pagal šį receptą, labai svarbu, kad arbūzas būtų sultingas, be to, galima neišimti sėklų #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia 2 porcijoms arbūzų salotų pagaminti reikia: 400 g arbūzo 1 didelio iešmelių su graikišku marinatu „Fiesta“ Žiupsnelio šviežių mėtų Žiupsnelio juodųjų pipirų Aliejaus (kepti) Arbūzui Supjaustykite pomidorą panašiais gabaliukais kaip ir arbūzą, dėkite į tą pačią lėkštę. Be to, nebūtina išiminėti arbūzo sėklų, jas galima valgyti, nes jos naudingos mūsų organizmui.

  • Gaivus nealkoholinis arbūzų ir mėtų kokteilis (Receptas)

    Arbūzų, obuolių sulčių ir mėtų kokteilio receptas yra tai, kas gali išgelbėti svečių nuotaiką net karščiausią Gaiviam arbūzo kokteiliui pagaminti reikia: 80 ml obuolių sulčių riekelės arbūzo 3–6 lapelių mėtų šaukštelio cukraus 2/4 žaliosios citrinos Sutrinkite arbūzą su mėtomis ir cukrumi, išspauskite žaliosios citrinos

bottom of page