top of page

Arbūzo ir rozmarinų uogienė su ledais (Receptas)


arbūzo ir rozmarinų uogienė_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

Arbūzo ir rozmarinų uogienei su ledais pagaminti reikia:

  • 200 g arbūzo

  • 30 g cukraus

  • 2 šakelių rozmarino

  • 80 g HAAGEN DAZS braškių ir sūrio pyrago skonio ledų

  • 1 šaukštelio ypač gryno alyvuogių aliejaus

  1. Arbūzą supjaustykite kubeliais. Troškinkite su cukrumi ir rozmarinais, kol arbūzas paleis sultis ir nugaruos apie ½ skysčio.

  2. Gautą uogienę atvėsinkite.

  3. Patiekite su HAAGEN DAZS braškių ir sūrio pyrago skonio ledais, rozmarino lapeliais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page