top of page

Arbūzų ir pomidorų gaspačas (Receptas)

  • eglerace
  • 2022-08-04
  • 1 min. skaitymo

Gaivinantis arbūzų ir pomidorų gaspačas yra puikus pasirinkimas, kai karšta. Kita vertus, skonis toks geras, kad ir atvėsus orams gera juo mėgautis.


pomidorų ir arbūzų gaspačas_šalta sriuba_gaspačo receptas
VMG nuotr.

Arbūzų ir pomidorų gaspačui pagaminti reikia:

  • 200 g arbūzo

  • 3 pomidorų

  • 1 šaukšto raudonojo vyno acto

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 paprikos

  • ½ ilgavaisio agurko

  • 2 skiltelių česnako

  • ½ riekės šviesios duonos

  • Žiupsnelio druskos

  • Keleto baziliko lapelių (papuošti)

1. Visus ingredientus sudėkite į BLENDTEC trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.

2. Sutrintą sriubą atvėsinkite šaldytuve apie 2–3 val.

3. Patiekiant apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite bazilikų lapeliais.


Video receptas:


Skanaus!

bottom of page