Gaivinantis arbūzų ir pomidorų gaspačas yra puikus pasirinkimas, kai karšta. Kita vertus, skonis toks geras, kad ir atvėsus orams gera juo mėgautis.
Arbūzų ir pomidorų gaspačui pagaminti reikia:
200 g arbūzo
3 pomidorų
1 šaukšto raudonojo vyno acto
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 paprikos
½ ilgavaisio agurko
2 skiltelių česnako
½ riekės šviesios duonos
Žiupsnelio druskos
Keleto baziliko lapelių (papuošti)
1. Visus ingredientus sudėkite į BLENDTEC trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
2. Sutrintą sriubą atvėsinkite šaldytuve apie 2–3 val.
3. Patiekiant apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite bazilikų lapeliais.
Video receptas:
Skanaus!
Comments