Ką labiausiai skaitėte, ką valgėte ir apie ką svajojote šią lietaus ir vėjo negailėjusią savaitę?
Per naktį raugintų, traškių ridikėlių receptas sulaukė labai daug dėmesio. Tų, kurie dar nematėte, nebandėte, neragavote, receptas laukia čia.
Absoliutus savaitės ir šios vasaros hitas iš naujos nemokamos Alfo knygos, kurią galite vartyti čia. Arbūzinių ledų receptas yra čia.
Labai rekomenduojame: ir padažas mėsai, paukštienai, ir užpilas salotoms. Viskas viename trintų uogų ir balzaminio acto užpilo su šalavijais recepte.
Vasarą norisi nueiti pietų ar vakarienės į kokią romantišką, dar nelankytą, nebūtą vietą ir pamatyti, patirti, paragauti, kas nematyta ir dar nepatirta. Rekomenduojame Lavender Inn Palangoje ir Skonis Kaune bei Vilniuje.
Jeigu norisi gardaus ant ugnies čirškinamos mėsytės kvapo ir tobulos pačios mėsytės, pravers keli svarbūs patarimai.
Iki kitos savaitės!