Gaminimas 20 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos paslėpsnio didkepsnio „Flank Steak“
2 kietai virtų kiaušinių
½ raudonosios paprikos
½ žaliosios paprikos
Druskos, juodųjų pipirų
Šlakelio aliejaus
Kalendrų lapelių
Žiedinių kopūstų (patiekti)
Vyšninių pomidoriukų (patiekti)
Žaliojo chimichurri (patiekti)
1. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos paslėpsnio didkepsnį „Flank Steak“ perpjaukite taip, kad išeitų išklotinė.
2. Kiaušinius supjaustykite ketvirtadaliais, paprikas – juostelėmis.
3. Mėsą patepkite aliejumi, gausiai užberkite juodaisiais pipirais. Pasūdykite. Dėkite kiaušinius, paprikų juosteles ir vyniokite. Vyniotinį sutvirtinkite kulinarine virvele.
4. Vyniotinį apkepkite iš visų pusių įkaitintoje keptuvėje, po to dėkite į skardą ir baikite kepti įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje.
5. Palikite, kad kepsnys „pailsėtų“ – 10–12 min., o po to supjaustykite aštriu peiliu plonais griežinėliais.
6. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis. Mes patiekėme su pomidoriukais, žiediniais kopūstais ir žaliuoju chimichurri.