Šis verslo pietų pirmadienis mums kvepia amžinai gaivia vasara Polinezijos salose ir sultingais kiaulienos šonkauliukais, be kurių negalime įsivaizduoti prasmingos savaitės pradžios.
„Tiki“ restoranas „Trinity“, Vilniaus g. 30, Vilnius
Dienos pietų meniu keičiamas kasdien. Renkamasi iš sriubos, salotų, pagrindinio patiekalo su mėsa ar žuvimi, deserto. Pietaujantys vandens stiklinę gauna nemokamai. Virtuvės šefas – Dalius Aleksiejevas.
• Kreminė trinta žalių žirnelių sriuba. Kaina – 1,50 Eur.
• Avokado ir pomidoro tartaras. Kaina – 3 Eur.
• Vištienos krūtinėlė su kaulu, pankolių koše, keptais porais, žiediniais kopūstais ir „beurre blanc“ padažu su spanguolėmis. Kaina – 4 Eur.
Grilio restoranas „The Town“, Gedimino pr. 26, Vilnius
Verslo pietų meniu keičiamas kasdien. Pietaujantys vandens stiklinę gauna nemokamai. Virtuvės šefas – Šarūnas Marčiulaitis.
• Tailandietiška žuvienė. Kaina – 2,50 Eur.
• Burokėlių karpačas su fetos sūriu ir kedro riešutais. Kaina – 4 Eur.
• Kiaulienos šonkauliukai su barbekiu padažu, bulvių skiltelėmis ir ant grotelių keptomis daržovėmis. Kaina – 4,50 Eur.
Nuotraukos Linos Jakubauskaitės.