Trūksta spalvų ir skonių? Šis patiekalas ne tik jų suteiks, bet ir nukels į žaismingąją Meksiką.
Video receptą žiūrėkite čia
Vegetariškam suktinukui pagaminti reikia:
6 šaukštų OBELIŲ kanapių sėklų ir saulėgrąžų aliejaus
3 NATURLI sojų pjausnių
300 g konservuotų avinžirnių
100 g žaliųjų alyvuogių
2 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI malto kumino
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI maltų džiovintų laiškinių česnakų
2 špinatų tortilijų
3 saujų pasirinktų salotų lapų
100 g SPILVA marinuotų agurkėlių
30 g svogūnų laiškų
1 saujos šviežių kalendrų
200 g DOBILAS natūralaus ekologiško jogurto
Į ZYLE keptuvę su OBELIŲ kanapių sėklų ir saulėgrąžų aliejumi dėkite kepti NATURLI sojų pjausnius iš abiejų pusių po 3–4 min. ant vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus.
Į ELECTROLUX smulkintuvą sudėkite avinžirnius, žaliąsias alyvuoges, česnako skilteles, 2 šaukštus aliejaus ir visus KOTANYI prieskonius. Viską gerai sutrinkite, trindami tikrinkite ar netrūksta aliejaus, kad masė nebūtų per tiršta.
Tortilijas apkepkite 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 1–2 min.
Supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius, svogūnų laiškus, kalendras, viską išmaišykite su salotomis ir 1 šaukštu aliejaus.
Susukite tortiliją taip, kad iš apačios niekas neiškristų, dėkite paruoštą humusą, salotų lapus, supjaustytus pjausnius ir DOBILAS natūralaus ekologiško jogurto.
Skanaus!
Comentarios