Vegetariškas suktinukas su salotomis (Receptas)

Trūksta spalvų ir skonių? Šis patiekalas ne tik jų suteiks, bet ir nukels į žaismingąją Meksiką.


suktinukas su salotomis, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Vegetariškam suktinukui pagaminti reikia:

  • 6 šaukštų OBELIŲ kanapių sėklų ir saulėgrąžų aliejaus

  • 3 NATURLI sojų pjausnių

  • 300 g konservuotų avinžirnių

  • 100 g žaliųjų alyvuogių

  • 2 skiltelių česnako

  • Žiupsnelio KOTANYI malto kumino

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • Žiupsnelio KOTANYI maltų džiovintų laiškinių česnakų

  • 2 špinatų tortilijų

  • 3 saujų pasirinktų salotų lapų

  • 100 g SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 30 g svogūnų laiškų

  • 1 saujos šviežių kalendrų

  • 200 g DOBILAS natūralaus ekologiško jogurto

  1. Į ZYLE keptuvę su OBELIŲ kanapių sėklų ir saulėgrąžų aliejumi dėkite kepti NATURLI sojų pjausnius iš abiejų pusių po 3–4 min. ant vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus.

  2. Į ELECTROLUX smulkintuvą sudėkite avinžirnius, žaliąsias alyvuoges, česnako skilteles, 2 šaukštus aliejaus ir visus KOTANYI prieskonius. Viską gerai sutrinkite, trindami tikrinkite ar netrūksta aliejaus, kad masė nebūtų per tiršta.

  3. Tortilijas apkepkite 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 1–2 min.

  4. Supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius, svogūnų laiškus, kalendras, viską išmaišykite su salotomis ir 1 šaukštu aliejaus.

  5. Susukite tortiliją taip, kad iš apačios niekas neiškristų, dėkite paruoštą humusą, salotų lapus, supjaustytus pjausnius ir DOBILAS natūralaus ekologiško jogurto.

Skanaus!