Kai norisi, kažko gaivaus, siūlome receptą gardaus užkandžio, kuris tiks bet kuriuo paros metu.
#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite ČIA
Krevečių užkandžiui pagamint reikia:
1 apelsino
1 greipfruto
Saujelės traškių salotų
1–2 neprinokusių bananų
1 mėlynojo svogūno
VIČI didžiųjų surimio krevečių sūryme
TOSTE kvietinės duonelės
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 citrinos
1 žaliosios citrinos
Ryšelio kalendros
1–2 SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų
Ypač tyro alyvuogių aliejaus
Apelsiną supjaustykite skiltelėmis, greipfrutą išfiletuokite. Skilteles sudėliokite lėkštėje, pridėkite traškių salotų. Bananus supjaustykite įstrižomis riekelėmis, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite bananus ir svogūnus prie citrusinių vaisių, taip pat sudėliokite VIČI didžiąsias surimio krevetes.
TOSTE kvietines bandeles paskrudinkite orkaitėje.
Dubenėlyje sumaišykite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, citrinos ir žaliosios citrinos sultis. Nutarkuokite žaliosios citrinos žievelę, pasmulkinkite kalendras ir SPILVA marinuotą aitriąją papriką. Suberkite į cukraus ir sulčių mišinį, įpilkite alyvuogių aliejaus.
Šiuo užpilu pagardinkite užkandį, patiekite su skrudinta duonele.
Skanaus!
Comments