Traškūs žydiški bulviniai blynai (Receptas)

Naują kulinarinių laidų sezoną Alfas pradėjo su savo mėgstamiausiu patiekalu – bulviniais blynais. Šį kartą jie itin traškūs, o juos dar labiau paskanins ypatingas ingredientas.


Žydiški bulviniai blynai_traškūs bulviniai blynai_bulvių patiekalai_Alfo bulviniai blynai_receptas
VMG nuotr.

3–4 asm.

20–30 min.

 

Bulviniams blynams pagaminti reikia:

  • 150 ml OBELIŲ sviesto skonio aliejaus

  • 150 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 4 bulvių

  • 1 svogūno

  • 100 g poro

  • 2 šaukštų bulvių krakmolo

  • 2 kiaušinių

  • 1 saujos petražolių

  • 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS keturių skonių padažo „Ranch“

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų 

1. Į įkaitintą ZYLE keptuvę pilkite 2 šaukštus OBELIŲ sviesto skonio aliejaus ir

apkepkite KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles po 1 min. iš abiejų pusių.

2. Apkepusias dešreles supjaustykite plonais griežinėliais.

3. Bulves sutarkuokite šiaudeliais ir perplaukite šaltu vandeniu bent 4–5 kartus.

4. Svogūnus ir porus susmulkinkite.

5. Bulves sumaišykite su smulkintais porais, svogūnais, dešrelėmis, dėkite krakmolą,

įmuškite kiaušinius, berkite KOTANYI juodųjų pipirų ir druskos.

6. Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite bulvinius blynus iš abiejų pusių po 1–2

min. kol apskrus, iškepus nusausinkite virtuviniu popieriumi.

7. Petražoles susmulkinkite ir jose pavoliokite karštus blynus.

8. Patiekite su SUSLAVIČIAUS keturių skonių padažu „Ranch“ ir papuoškite

žolelėmis.


Skanaus.