top of page

Kepti traškūs bulviniai blynai su mėsos įdaru ir čiobreliais (Receptas)

Kaip šaltibarščiai be kefyro, taip Alfas be bulvinių blynų recepto – tiesiog neįmanoma. Šį kartą juos greitai iškepsite ant grilio.


bulviniai blynai_bulvinių blynų receptas_bulvių patiekalai_Alfo receptas_grilyje kepti bulviniai blynai
VMG nuotr.

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia


Bulviniams blynams pagaminti reikia:

  • 6 bulvių

  • 2 svogūnų

  • 2 šakelių čiobrelių

  • 1 kiaušinio

  • 200 g LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos

  • 2 skiltelių česnako

  • Žiupsnelio KOTANYI šafrano

  • 2 šaukštų DOBILO ekologiškos natūralios grietinės 30 % rieb.

  • 200 g DOBILO ekologiškos varškės 9 % rieb.

  • Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės

  • 2 šaukštų sviesto

  • 2 šaukštų WOWMAMA majonezo padažo „Garlic“

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  1. Bulves ir 1 svogūną sutarkuokite. Sudėkite į dubenį, berkite KOTANYI druskos, pipirų, šviežių čiobrelių lapelių ir įmuškite kiaušinį.

  2. LAPINO PUOTA triušieną sumaišykite su smulkintu česnaku, 1 smulkintu svogūnu, berkite druskos, pipirų ir KOTANYI šafrano.

  3. DOBILO ekologišką varškę sumaišykite su DOBILO ekologiška natūralia grietine, įtarkuokite citrinos žievelės, berkite druskos ir viską išmaišykite.

  4. ZYLE KAMADO grilyje ant įkaitintos ZYLE ketaus keptuvės su aliejumi ir sviestu dėkite bulvių tarkį ir formuokite blynus, ant viršaus dėkite ploną sluoksnį triušienos ir vėl tarkio.

  5. Patiekite blynus su varškės padažu ir WOWMAMA majonezo padažu „Garlic“, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir užberkite šviežiai grūstų pipirų.



Skanaus!


Commentaires


Naujausi įrašai

bottom of page