Kaip šaltibarščiai be kefyro, taip Alfas be bulvinių blynų recepto – tiesiog neįmanoma. Šį kartą juos greitai iškepsite ant grilio.
Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia
Bulviniams blynams pagaminti reikia:
6 bulvių
2 svogūnų
2 šakelių čiobrelių
1 kiaušinio
200 g LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos
2 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI šafrano
2 šaukštų DOBILO ekologiškos natūralios grietinės 30 % rieb.
200 g DOBILO ekologiškos varškės 9 % rieb.
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
2 šaukštų sviesto
2 šaukštų WOWMAMA majonezo padažo „Garlic“
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Bulves ir 1 svogūną sutarkuokite. Sudėkite į dubenį, berkite KOTANYI druskos, pipirų, šviežių čiobrelių lapelių ir įmuškite kiaušinį.
LAPINO PUOTA triušieną sumaišykite su smulkintu česnaku, 1 smulkintu svogūnu, berkite druskos, pipirų ir KOTANYI šafrano.
DOBILO ekologišką varškę sumaišykite su DOBILO ekologiška natūralia grietine, įtarkuokite citrinos žievelės, berkite druskos ir viską išmaišykite.
ZYLE KAMADO grilyje ant įkaitintos ZYLE ketaus keptuvės su aliejumi ir sviestu dėkite bulvių tarkį ir formuokite blynus, ant viršaus dėkite ploną sluoksnį triušienos ir vėl tarkio.
Patiekite blynus su varškės padažu ir WOWMAMA majonezo padažu „Garlic“, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir užberkite šviežiai grūstų pipirų.
Skanaus!