Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą galite pažiūrėti ČIA
Reikia:
100 g miltų
50 g VILNIUS margarino kepiniams
50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
30 g PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis
100 g šokolado
30 g kakavos
100 g saldinto sutirštinto pieno
Uogų (papuošti)
1. Sutrinkite tarp pirštų miltus, VILNIUS margariną kepiniams ir DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų iki trupinių.
2. Suberkite juos į ketaus keptuvę ir kepkite ant grotelių, kol gražiai apskrus. Tai įvyks labai greitai, nesnauskite. Iškepusius trupinius sumaišykite su PAULUNS javainiais su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis.
3. Šokoladą ištirpinkite kartu su kakava ir sutirštintu pienu.
4. Trupinius sluoksniuokite stiklinėje su šokoladiniu kremu. Patiekite su uogomis.
ALFO PATARIMAI:
Į trupinius galite įmaišyti tarkuotos apelsinų arba citrinų žievelės.
Į kremą galite įpilti konjako arba mėgstamo likerio.
Skanaus!
Comments