Traškios ir gaivios agurkų, pankolių, kopūstų ir jautienos salotos pagal Alfo receptą – ypač pavasariškos. Galite jas patiekti ir kaip užkandį, ir kaip lengvesnį pagrindinį patiekalą, kuris pavyks kiekvienam, ir jau tikrai – kiekvienai savimi besirūpinančiai damai.
Nustebinkite savo šeimos moteris, bičiules, koleges pakviesdami jas pasimėgauti šiuo puikiu patiekalu. Pats geriausias priedas prie gėlių!

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Agurkų ir jautienos salotoms pagaminti reikia:
1 pankolio
1 ilgavaisio agurko
⅓ kopūsto
1 mėlynojo svogūno
4 skiltelių česnako
1 citrinos žievelės
1 aitriosios paprikos
220 g KITCHEN ME brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
2 šaukštų BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus
3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
1 saujelės šviežių bazilikų lapelių
Salotų padažui:
2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
3–4 šaukštų acto
2 šaukštų BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus
2 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

1. Pankolį supjaustykite griežinėliais, pamaigykite rankomis, kad suminkštėtų.
2. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais, kopūstą – juostelėmis, svogūną – pusžiedžiais. Jei neturite pjaustyklės, naudokite peilį.
3. Daržoves suberkite į dubenį, įtarkuokite 2 skilteles česnako ir citrinos žievelės, sudėkite smulkintą aitriąją papriką.
4. Nusausintą KITCHEN ME brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ supjaustykite juostelėmis.
5. Keptuvėje įkaitinkite BIONATURALIS itin gryną alyvuogių aliejų ir dėkite kepti mėsą, suberkite likusius smulkintus česnakus, supilkite KIKKOMAN sojų padažą, išmaišykite ir pakepinkite.
6. Į salotų dubenį sudėkite salotas, supilkite KIKKOMAN sojų padažą, actą, BIONATURALIS itin gryną alyvuogių aliejų ir DANSUKKER šviesųjį sirupą. Gerai išmaišykite.
7. Sudėkite keptą jautieną ir papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.
Gardžių atradimų.