Sultingi kotletukai arba veganiškas šnicelis su daržovėmis (Receptai)
- eglerace
- 10-08
- 2 min. skaitymo
Atnaujinta: 10-09
Naminiai kotletai yra paprastas, bet visų vertinamas maistas, nes sotus, nesudėtingai pagaminamas, visų mėgstamas ir tinka su įvairiausiais garnyrais, be to, kitą dieną gali keliauti ant sumuštinio vietoj įprasto kumpio ar skilandinės dešros.
Alfas kviečia išbandyti sultingų kotletukų receptą, o juos patiekti su orkaitėje keptomis daržovėmis. Tiems, kurie norėtų pietų ar vakarienės be mėsos, yra greita išeitis – ant daržovių, prieš joms jau beveik baigianti kepti, uždėkite veganiškus šnicelius. Vienas receptas – visiems poreikiams!

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
3 asm.
Gaminimo laikas: 40 min.
Patiekalui su kotletais arba veganiškais kepsneliais paruošti reikia:
340 g LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsos
Žiupsnelio SALDVA druskos
Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio
1 vidutinio svogūno
3–4 skiltelių česnako
1 šaukštelio KĖDAINIŲ KONSERVAI aštrių garstyčių
1 kiaušinio
2 šaukštelių DR. OETKER kepimo miltelių
4–5 papurškimų BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo rafinuoto purškiamo rapsų aliejaus
30 g MAGGI mišinio traškiai vištienai „Air fryer cheesy crispy chicken“
400 g tailandietiško stiliaus šaldytų daržovių mišinio su ryžiais
½ mėlynojo svogūno
2–3 pievagrybių
14 g MAGGI mišinio fachitų įdarui „Air fryer mexican style fajita“
2 šaukštų NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus
180 g GARDEN GOURMET veganiško šnicelio
1 šaukštelio grietinės
Šviežių petražolių patiekalui papuošti

1. Į NINJA elektrinį smulkintuvą sudėkite LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsą. Suberkite druską, juoduosius pipirus, smulkintą svogūną, česnakus, dėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI aštrių garstyčių ir įmuškite kiaušinį. Viską sutrinkite.
2. Masę sudėkite į dubenį ir įmaišykite DR. OETKER kepimo miltelius.
3. Skardą išklokite kepimo popieriumi, formuokite vienodo dydžio kotletus.
4. Apipurkškite BIONATURALIS ekologišku šalto spaudimo rafinuotu purškiamu rapsų aliejumi, pagardinkite MAGGI mišiniu traškiai vištienai „Air fryer cheesy crispy chicken“. Dėkite kepti į NINJA karšto oro gruzdintuvę „Foodi FlexDrawer“.
5. Į kitą skardą sudėkite tailandietiškų daržovių su ryžiais mišinį, svogūno skilteles, pievagrybius. Apibarstykite MAGGI mišiniu fachitų įdarui „Air fryer mexican style fajita“, apšlakstykite NATURALISIMO ypač grynu alyvuogių aliejumi. Kepkite 20 min. Po 10 min. kepimo sudėkite GARDEN GOURMET veganiškus šnicelius.
6. Į lėkštę dėkite keptas daržoves su ryžiais ir kotletus. Pagardinkite grietine ir papuoškite šviežiomis petražolėmis. Jei pasirinkote veganišką variantą, ant daržovių uždėkite šnicelį ir papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Gardžių atradimų.


























