Sultingų kalakutienos kepsnelių (šnicelio) receptas, kurio prašys visi. Patiekite su skirtingais garnyrais.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Sultingasis šnicelis su originaliais garnyrais:
2 kalakutienos kepsnių (viso 200–300 g)
8 šaukštų „Panko“ džiūvesėlių
6 šaukštų miltų
1 kiaušinio
2 šaukštelių garstyčių
Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
SANTA MARIA akmens druskos
Aliejaus (kepimui–virimui)
100 g Basmati ryžių
4 šaukštų ryžių acto
Žiupsnelio laiškinių česnakų
Mėgstamų prieskoninių žolelių (papuošimui)
YUTAKA jūros dumblių lapelių „Sushi Nori“
Į gilesnį indą įmuškite kiaušinį, dėkite garstyčias, SANTA MARIA juoduosius pipirus „Tellicherry“, SANTA MARIA akmens druską ir viską gerai išmaišykite.
Kepsnį apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kad gražiai pasidengtų.
Į keptuvę supilkite aliejų ir pakaitinkite. Jo turėtų, būti tiek, kad pilnai apsemtų mėsą ir ji jame plaukiotų. Kai aliejus įkais, dėkite kepti mėsą. Vartyti nereikia. Kai šnicelio kraštai iškyla į paviršių, palaikykite kelias sekundes ir ištraukite.
Į pasūdytą vandenį suberkite ryžius ir juos išvirkite.
Į indelį dėkite ryžius apšlakstytus ryžių actu, berkite susmulkintus laiškinius česnakus ir išmaišykite.
Kepsnius supjaustykite gabaliukais ir dėkite ant ryžių. Pilkite pagamintą padažą ir užbarstykite m