top of page

Neapsigaukite: šis restoranas – ne vaikams

Šis restoranas – ne vaikams, nesuklyskite. Tai yra pirmasis dalykas, kurį sužinosite užėję į K|I|D* (angliškai „kid“ reiškia vaiką), nes tokia žodžių kombinacija yra žavus atsitiktinumas, sudėliotas iš pirmųjų restorano įkūrėjų vaikų vardų (Kaspars, Ieva, Dāvis) raidžių. Jie čia – dažni svečiai. Kaip ir tie, kurie kartą paragavę tarp geriausių San Pellegrino Young Chef 2015 apdovanojimuose patekusio virtuvės šefo Andrejso Bojarčenko kūrinių vis sugrįžta į stilingą ir paslaptingą restoraną.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Šefas savo talentą demonstruoja gamindamas įvairius europietiškos virtuvės patiekalus, kuriems naudoja vietinius ir sezoninius ingredientus taip įpūsdamas latviškos dvasios.

Valerijos Stonytės nuotr.


Ir nors jau sakėme, kad su vaikiškumu ši vieta neturi nieko bendra, restorano komanda tikrai žino, kaip gastronomiškai palepinti savo svečius įprastų ar vėlyvųjų pusryčių, verslo pietų, lėtos vakarienės metu. Kaip žinia, ne tik vaikai turi įgeidžių ir yra išrankūs, todėl šiame restorane yra patenkinami visi vegetarinio ar veganiško maisto poreikiai.


Knygą „99 Places of Taste in the Baltics“ galite įsigyti ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page