Laidą VIENAS GAMTOJE galite pažiūrėti ČIA
Reikia:
130 g „Kitchen me“ steiko
SANTA MARIA terijakio marinato
30 g pievagrybių
Alyvuogių aliejaus
Šviežių bazilikų
Česnako (jei norite)
Žiupsnelio SANTA MARIA druskos
Žiupsnelio SANTA MARIA pipirų
1. Į dubenį sudėkite pievagrybius, supilkite terijakio padažą. Su teptuku viską išmaišykite, stenkitės, kad visi pievagrybiai pasidengtų padažu.
2. „Steiką“ iš abiejų pusių įtrinkite alyvuogių aliejumi.
3. Dėkite pievagrybius ir „steiką“ ant grilio. Nepamirškite vartyti.
4. Į dubenį su likusiu terijakio padažu įberkite smulkinto baziliko. Jei mėgstate, galite įberti ir šiek tiek smulkinto česnako.
5. Iškepusius pievagrybius dėkite į indą su terijakio padažu ir baziliku. Išmaišykite.
6. Išimkite iškepusį „steiką“. Pabarstykite druska ir pipirais. Palaukite minutę prieš ragaudami.
7. Į lėkštę su „steiku“ sudėkite pievagrybius ir ragaukite.
Skanaus!
Comments