top of page

Smidrai su olandišku padažu (Receptas)

  • eglerace
  • 2025-01-01
  • 1 min. skaitymo

smidrai su olandišku padažu_receptas
VMG nuotr.

2 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Patiekalui pagaminti reikia:

  • 160 g smidrų

  • 1–2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško rafinuoto rapsų aliejaus

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų su ąžuolų lapais

  • 40 g IBERICO ESPANA vytintos mėsos gaminių asorti čioriso dešros

  • 150 ml THOMY olandiško padažo


1. Smidrus nuvalykite, apšlakstykite BIONATURALIS ekologišku rafinuotu rapsų aliejumi.

Pagardinkite pipirais ir kepkite karšo oro gruzdintuvėje arba keptuvėje.

2. Smulkiai sukapokite KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus su ąžuolų lapais ir IBERICO

ESPANA čioriso dešros gabaliukus. Dešrą apkepinkite keptuvėje arba karšto oro gruzdintuvėje.

3. Prikaistuvyje pašildykite THOMY olandišką padažą, jį supilkite ant iškeptų smidrų. Suberkite

smulkintus agurkus ir čioriso gabalėlius.

4. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir nedelsdami patiekite.


Gardžių atradimų.


bottom of page