Smidrai su olandišku padažu (Receptas)
- eglerace
- 2025-01-01
- 1 min. skaitymo

2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Patiekalui pagaminti reikia:
160 g smidrų
1–2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško rafinuoto rapsų aliejaus
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų su ąžuolų lapais
40 g IBERICO ESPANA vytintos mėsos gaminių asorti čioriso dešros
150 ml THOMY olandiško padažo
1. Smidrus nuvalykite, apšlakstykite BIONATURALIS ekologišku rafinuotu rapsų aliejumi.
Pagardinkite pipirais ir kepkite karšo oro gruzdintuvėje arba keptuvėje.
2. Smulkiai sukapokite KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus su ąžuolų lapais ir IBERICO
ESPANA čioriso dešros gabaliukus. Dešrą apkepinkite keptuvėje arba karšto oro gruzdintuvėje.
3. Prikaistuvyje pašildykite THOMY olandišką padažą, jį supilkite ant iškeptų smidrų. Suberkite
smulkintus agurkus ir čioriso gabalėlius.
4. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir nedelsdami patiekite.
Gardžių atradimų.


























