Grilyje kepti paukštienos, vaisių ir daržovių vėrinukai, nostalgiško skonio nesaldūs pyragai ir į vaikystę teleportuojančios sriubos – šią savaitę dalinomės kaip tik tokiais receptais.
Pieniškos sriubos su daržovėmis receptas yra turbūt vienas ieškomiausių visų laikų receptų. Gardi, švelni, greitai pagaminama ši sriuba daugumai mūsų primena vaikystę. Receptas laukia čia.
Nesvarbu, pavasaris ar vasara, valgyti nuo iešmelio yra ne tik labai skanu, bet ir savita
kulinarinė atrakcija. O jeigu šalia sultingų paukšienos vėrinukų bus patiektas dar ir toks gardus kruopų garnyras, patiekalui bus tiesiog neįmanoma atsispirti.
Pirmadienį tiesioginėje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino tai, kam tiesiog neįmanoma atsispirti, o pasigamina labai greitai ir lengvai. Be to, pavyksta iš pirmo karto!
Išbandykite Greitą svogūnų pyragą ,Žolelių aliejų , Spanguolių sulčių kokteilį
Morkos puikiai tinka ne tik sriuboms, troškiniams ir salotoms, bet ir desertams gaminti. Morkų pyragas yra geriausias įrodymas, tačiau desertų su morkomis sąrašas juo nesibaigia.
Labai rekomenduojame morkų želė su jogurtu ir sausainių trupiniais. Tobula.
Labai lengvas pagaminti ir išties neatsivalgomas užkandis, tinkantis turbūt visoms progoms: šventėms, iškyloms ar tiesiog draugiškam, kaimyniškam, bičiuliškam pasisėdėjimui vakare prie grilio. Sūrių fondiu – tikras susitikimų hitas!
Skanaus.
Comments