top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: obuolių keksiukai, sūriu užkepti kopūstai ir lietiniai ne tik pusryčiams

Nauja savaitė, nauji receptai, nauji skonio atradimai, naujos istorijos. Ką gaminome ir kuo gyvenome?

Alfo receptai
VMG nuotr.


Norisi greito ir šilto? Paprasto, bet ir ypatingo? Nustebinkite save ir namiškius kiek netikėta gera idėja: orkaitėje keptais, kietuoju sūriu ir česnakais gardintais briuseliniais kopūstais.

sūriu užkepti briuseliniai kopūstai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Šiek tiek subtiliau nei obuolių pyragas, o papuošus (ir, žinoma, pagardinus) maskarponės ir obuolių kremu šie keksiukai tampa panašūs į gražią valgomą dovaną. Pasilepinkite ir palepinkite.

keksiukai su obuoliais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Alfas kviečia savo namuose surengti blynelių fiestą ir išsirinkti savo mėgstamiausią lietinių

derinį. Įdarų idėjos laukia čia.

lietinių blynelių įdarai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Praėjusią savaitę Alfo Vilos virtuvėje karaliavo slyvos. Šefas kepė neatsivalgomą, sultingą dešrelių, slyvų ir bulvių patiekalą, o desertui siūlė pasimėgauti slyvų sluoksniuočiu. Rekomenduojame paragauti!


patiekalai su slyvomis_Alfo receptai
Alfo Ivanausko nuotr.

Šios savaitės citata:


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page