Nauja savaitė, nauji receptai, nauji skonio atradimai, naujos istorijos. Ką gaminome ir kuo gyvenome?
Norisi greito ir šilto? Paprasto, bet ir ypatingo? Nustebinkite save ir namiškius kiek netikėta gera idėja: orkaitėje keptais, kietuoju sūriu ir česnakais gardintais briuseliniais kopūstais.
Šiek tiek subtiliau nei obuolių pyragas, o papuošus (ir, žinoma, pagardinus) maskarponės ir obuolių kremu šie keksiukai tampa panašūs į gražią valgomą dovaną. Pasilepinkite ir palepinkite.
Alfas kviečia savo namuose surengti blynelių fiestą ir išsirinkti savo mėgstamiausią lietinių
derinį. Įdarų idėjos laukia čia.
Praėjusią savaitę Alfo Vilos virtuvėje karaliavo slyvos. Šefas kepė neatsivalgomą, sultingą dešrelių, slyvų ir bulvių patiekalą, o desertui siūlė pasimėgauti slyvų sluoksniuočiu. Rekomenduojame paragauti!
Šios savaitės citata:
Gardžių atradimų.