top of page

Skaitomiausiųjų #top5: naminės sriubos, pusryčių vafliai ir dar neragautos užtepėlės

Ką jaukaus gaminome šią savaitę?

Didžiausia šios savaitės naujiena yra ta, kad net dvi Alfo Ivanausko šiemet išleistos knygos yra

nominuotos kulinariniams „Oskarams“ „World Gourmand Cookbook Awards“ apdovanojimuose.

Plačiau skaitykite čia.

Alfas Ivanauskas ir jo knygos

Užtepėlės yra vaišių stalo karalaitės – jomis žavintis puota prasideda ir baigiasi. Marinuotų paprikų ir fetos patepas, kurį skanu kabinti su traškiais krekeriais (bet tinka ir kiti variantai), nurungs turbūt daugumą iki šiol ragautų užkandžių. 

marinuotų paprikų patepas_Alfo receptas

Obuolių pyragų yra visokių: purių, trapių, sausesnių, drėgnesnių, su varške, su avižomis, trumpai tariant – kiekvieno norams ir skoniui. Bet jeigu mėgstate labai sultingus, su labai daug obuolių ir kreminės konsistencijos, šis pyragas tobulai išpildo visas sąlygas. 

obuolių pyragas_Alfo receptas

Tobulų blynų tešlos receptas laukia čia. Visiškai nesvarbu, kokių blynų norisi labiau: čirvinių ar putlių, pavyks tobulai.

blynų tešla_Alfo receptas

Kokios sriubos šiandien norėtumėte? Burokėlių? O gal moliūgų? Jeigu stebite Alfo kulinarines laidas ir skaitote portalą „VMGonline“, gana dažnai galite net nesvarstyti, ko norisi labiau, o viename patiekale suderinti du labai mėgstamus skonius! Kviečiame išsivirti jaukios, sočios moliūgų ir marinuotų burokėlių sriubos, kuriai neįmanoma atsispirti. 

burokėlių sriuba_Alfo receptas

Gardžių atradimų.




Naujausi įrašai

bottom of page