Ką jaukaus gaminome šią savaitę?
Didžiausia šios savaitės naujiena yra ta, kad net dvi Alfo Ivanausko šiemet išleistos knygos yra
nominuotos kulinariniams „Oskarams“ „World Gourmand Cookbook Awards“ apdovanojimuose.
Plačiau skaitykite čia.
Užtepėlės yra vaišių stalo karalaitės – jomis žavintis puota prasideda ir baigiasi. Marinuotų paprikų ir fetos patepas, kurį skanu kabinti su traškiais krekeriais (bet tinka ir kiti variantai), nurungs turbūt daugumą iki šiol ragautų užkandžių.
Obuolių pyragų yra visokių: purių, trapių, sausesnių, drėgnesnių, su varške, su avižomis, trumpai tariant – kiekvieno norams ir skoniui. Bet jeigu mėgstate labai sultingus, su labai daug obuolių ir kreminės konsistencijos, šis pyragas tobulai išpildo visas sąlygas.
Tobulų blynų tešlos receptas laukia čia. Visiškai nesvarbu, kokių blynų norisi labiau: čirvinių ar putlių, pavyks tobulai.
Kokios sriubos šiandien norėtumėte? Burokėlių? O gal moliūgų? Jeigu stebite Alfo kulinarines laidas ir skaitote portalą „VMGonline“, gana dažnai galite net nesvarstyti, ko norisi labiau, o viename patiekale suderinti du labai mėgstamus skonius! Kviečiame išsivirti jaukios, sočios moliūgų ir marinuotų burokėlių sriubos, kuriai neįmanoma atsispirti.
Gardžių atradimų.