Iškylų, buvimo ir valgymo lauke sezonas atidarytas. Portale bus vis daugiau receptų neatsivalgomų patiekalų, kuriuos patogu neštis į lauką ir jais mėgautis.

Braunis yra vienas populiariausių pyragų visame pasaulyje. Labai šokoladinis, drėgnas – nenuostabu, kad visų labai mėgstamas. Išbandykite receptą netradicinio šokoladainio, kuris išsiskirs ne tik savo skoniu, bet ir traškumu. Puikus desertas įsimesti į iškylų krepšį arba kavos petraukėlei darbe.

Pirmadienį tiesioginėje kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino umami skonio pilnus patiekalus: neatsivalgomą 15 skonių azijietišką sriubą, Grybų ir pupelių sumuštinį su tįstančio sūrio įdaru.

Padažas yra užkandžių stalo karalius. Pasigaminkite gardų, kremišką, tąsų padažą traškučiams ir ne tik. Greita, lengva ir niekaip neatsiragaujama.

Laukas, ugnis ir ant karštų žarijų varvančios mėsos sultys. Kas gali būti geriau? 4 skaniausi kepsninėje keptos mėsos receptai.

Sezonas atidarytas! Šie šaltibarščiai – su burokėliais, bet kitokiais. Jų nereikia virti, nereikia lupti, nereikia saugoti rankų nuo raudonų burokėliškų dėmių. Labaui greita ir labai patogu gaminti ne tik namuose, bet ir išvykoje. Šaltibarščių su burokėlių milteliais receptas laukia, kada bus išbandytas.

Iki.