Padažas yra užkandžių stalo karalius. Pasigaminkite gardų, kremišką, tąsų padažą traškučiams, bet ne tik. Greita, lengva ir niekaip neatsiragaujama.
4 asmenims
Sūrio padažui paruošti reikia:
200 g čederio
150 g mocarelos
100 ml pieno
½ šaukštelio kukurūzų krakmolo
½ šaukštelio maltos rūkytos paprikos
žiupsnelio maltos Kajeno (uoginės) paprikos
druskos, juodųjų pipirų
1. Sūrius sutarkuokite ir sudėkite į nedidelį puodą.
2. Suberkite rūkytą ir uoginė papriką, druską ir juoduosius pipirus, krakmolą ir supilkite pieną. Išmaišykite ir supilkite į sūrį.
3. Nuolatos maišydami kaitinkite, kol sūris išsilydys ir padažas taps vientisas.
Skanaus.