top of page

Karamelinis braunis su traškučiais (Receptas)

Braunis yra vienas populiariausių pyragų visame pasaulyje. Labai šokoladinis, drėgnas – nenuostabu, kad visų labai mėgstamas. Išbandykite receptą netradicinio šokoladainio, kuris išsiskirs ne tik savo skoniu, bet ir traškumu.


šokoladainis su traškučiais_traškus šokoladainis_receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia



4–6 asm.

Gaminimo laikas: 45 min.


Brauniui su traškučiais pagaminti reikia:

  • 120 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto

  • 1 kiaušinio

  • 200 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 125 g miltų

  • 1 šaukštelio kepimo sodos

  • 100 g PERGALĖ juodojo šokolado

  • 1 saujelės LAYS bulvių traškučių su druska „Oven Baked“

1. ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą kaitinkite prikaistuvyje apie 7–8 min., kol

karamelizuosis.

2. Kiaušinį su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi išplakite ZYLE

maišyklėje iki putų.

3. Į kiaušinio ir cukraus plakinį po truputį supilkite pravėsusį karamelizuotą sviestą ir

gerai išmaišykite.

4. Sudėkite miltus ir kepimo sodą, gerai išmaišykite.

5. PERGALĖ juodąjį šokoladą sutrupinkite ir įmaišykite į tešlą.

6. Tešlą sudėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir ant viršaus dėliokite

trupintus LAYS bulvių traškučius su druska „Oven Baked“.

7. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 30 min.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page