Skaitomiausiųjų #top5: šaltibarščių ir velykinių patiekalų maratoną skelbiame pradėtą!
- eglerace
- 03-16
- 1 min. skaitymo
Ką skanaus gaminome šią savaitę?

Geriausia šios savaitės naujiena – šimtus tūkstančių peržiūrų sulaukiančios laidos ALFO SUPER ŠOU rubrika VELYKŲ PERLIUKAI, kurioje pristatysime naujus, mūsų jau išbandytus, todėl tikrai labai skanius, lengvai paruošiamus patiekalus, kurie visada ir visiems pavyksta iš pirmo karto.
Pasiruoškime Velykoms kartu be jokio streso! Apie tai, ką matysite laidose, skaitykite čia.

Pirmas naujos laidos patiekalas – paukštienos troškinys su džiovintais vaisiais ir lęšiais, kuris labai tiks Velykų vakarienei arba antrai Velykų dienai.

Kas dar myli druską taip, kaip karamelė? Saldžiai sūrus šokoladainis atima žadą, įkvepia, įtraukia ir nepaleidžia. Neatsivalgomas, todėl imkite receptą ir gaminkite.

Kai prieš trejus metus Alfas pasiūlė į šaltibarščius kartu su šviežiais dėti ir marinuotus agurkus, turbūt mažai kas tikėjo, kad šis derinys taps toks mėgstamas ir populiarus, o šįkart šefas kviečia bent retsykiais paįvairinti šį patiekalą… rūkytos skumbrės skoniu. Receptas čia.

Ar jau prenumeruojate Alfo naujienlaiškį?
Naujienlaiškis yra tarsi knyga, kuri gardžių patiekalų receptais ir skanesnio gyvenimo idėjomis pasipildo kiekvieną penktadienį, visus metus. Kodėl verta prenumeruoti:
● Kiekvieną mėnesį burtų keliu išrinksime vieną prenumeratorių, kuriam dovanosime asmeninį prisijungimą prie kulinarinio Alfo kurso „99 kulinariniai triukai“ (vertė – 99 Eur).
● Kiekvieną penktadienį į el. pašto dėžutę atkeliaus nauji receptai, kurie paįvairins valgiaraštį ir kasdienybei suteiks naujų skonių.
● Visos naujienos, geriausi pasiūlymai ir dovanos prenumeratorius pasiekia pirmuosius