Ši savaitė buvo ypač skani knygų skaitytojams ir blynų mėgėjams.

Vilniaus knygų mugėje Alfas pristatė savo naują knygą KŪRYBIŠKUMOI JĖGA. „Tai knyga ne tik apie tai, kaip ir iš ko kurti, tai knyga apie laimę, svajonę ir kaip jos siekti. Aš nerašiau teorijos. Neaiškinau, kaip reikėtų gyventi – niekada neketinu to daryti, tiesiog noriu pasiūlyti išbandyti tai, ką pats patyriau, išbandžiau ir kas man veikia. Jeigu veikia man, tikiu, kad suveiks ir Tau. Knygoje atskleidžiau paslaptis, kurias iki šiol laikiau paslaptyje”, – taip naujausią autorinę knygą pristato jos autorius. Knygą įsigyti galite čia.

Mieliniai blynai – tai jau ne šiaip blynai, tai tikras desertas ir tikra šventė. Mielinė tešla tiesiog subalansuota lėtiesiems savaitgalio pusryčiams ir visiems tiems kartams, kai norsi palepinti save ir mylimus žmones. Dalinamės ir spurgų receptų, nes... koks gi skirtumas: kepti ar virti?
5 receptai laukia čia.

Ploni, bet tvirti ir švelnūs kaip šilkas, traškiais pakraštėliais? Kaip iškepti gardų ir tobulą lietinį blyną? Dalinamės tešlos ir kepimo subtilybėmis. Skaitykite čia.

Putlūs, maži, šilko švelnumo rikotos ir kefyro tešlos blyneliai su obuolių įdaru tiks ir Užgavėnėms, ir pusryčiams, ir turbūt net vaikų gimtadieniams. Būtinai išbandykite, nes gali būti, kad tai naujas firminis šeimos savaitgalio blynų receptas.

Ar jau prenumeruojate Alfo naujienlaiškį?
Naujienlaiškis yra tarsi knyga, kuri gardžių patiekalų receptais ir skanesnio
gyvenimo idėjomis pasipildo kiekvieną penktadienį, visus metus. Kodėl verta prenumeruoti:
● Kiekvieną mėnesį burtų keliu išrinksime vieną prenumeratorių, kuriam
dovanosime asmeninį prisijungimą prie kulinarinio Alfo kurso „99 kulinariniai triukai“ (vertė – 99 Eur).
● Kiekvieną penktadienį į el. pašto dėžutę atkeliaus nauji receptai, kurie paįvairins valgiaraštį ir kasdienybei suteiks naujų skonių.
● Visos naujienos, geriausi pasiūlymai ir dovanos prenumeratorius pasiekia pirmuosius.