top of page

Savaitės TOP5: kokius straipsnius labiausiai skaitėte šią savaitę?

Prasidėjo lapkritis toks, koks ir turi būti. Drėgnas, greitai sutemstantis ir kvepiantis lapais. Tai metas, kai jaukiausia vieta žemėje ir vėl tampa namai, kur šilta, šviesu, kvepia arbata ir kepinių vanile, o knygos ir kitos skaitymo platformos išgyvena tikrąjį renesansą.

Ką skaitėte šią savaitę?



Pokalbis apie virtuvę, mitybos įpročių pokyčius ir panašiomis temomis su Prezidentu Valdu Adamkumi yra šios savaitės favoritas. Asmenybei, kuri be jokių išlygų ir abejonių yra viena iškiliausių ir tikriausių Lietuvoje, kuriai nėra rimtų ir nerimtų, protingų ir kvailų klausimų, nes į visus atrandama laiko nuoširdžiai atsakyti, nėra abejingų. Prieš 11 metų antrąją kadenciją baigusio Prezidento gimtadienį lapkritį vis dar mini visa Lietuva ir tai daug ką pasako. Pokalbį skaitykite ČIA,


Kaip be puriausio pasaulyje varškės apkepo? Juk tai pats tikriausias pusryčių pyragas, kuris kiekvieną rytą gali paversti mažyte švente. Šis laidos #Alfasvienasnamuose metu Alfo gražuolis iškeptas ir be miltų, ir be manų. Receptą rasite ČIA.


Šiandien, kai visi esame šiek tiek sunerimę dėl artėjančių švenčių, nes nežinome, ar pavyks sukurti tokią šventę, kokią sukurdavome kasmet, verta sau priminti, kad geriausia dovana yra šiluma ir dėmesys, kuris sklinda kiaurai namų sienas ir ekranus. Todėl verčiau pasaugokite save ir kitus ir ne blaškykitės po prekybos centrus ieškodami kažko ypatingo, o tiesiog išmokite pagaminti kelis ypatingus ir šventei tinkamus kavos gėrimus. Receptus rasite ČIA.


Sunku apsispręsti, silkė yra kasdienis ar šventinis patiekalas, tačiau faktas, kad abejingųjų jai beveik nėra. Tai įrodė ir Jūsų susidomėjimas Alfo pasiūlytu silkės tartatu, kurio patiekimas neabejotinai primena, kad artėja didžiosios metų šventės, bet dar ir tai, kad kiekviena diena gali būti šventė: Silkių gerbėjai, geriau neatsidarykite šio recepto! Norėsite ir vėl


Visada buvo sakoma, kad vėsiuoju sezonu žmogui reikia suvartoti daugiau kalorijų. Pastebėdavome, kad norisi riebesnio, sotesnio maisto. Tačiau ir rudenys, ir žiemos tampa vis šiltesni, jie vis mažiau juntami kaip šaltieji metų laikai. Įdomu, ar tai turi įtakos ir organizmo kalorijų poreikiui? Aktualu, todėl įdomu. Atsakymas ČIA.



Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page