top of page

Šaltoji ispaniška sriuba, kurią norėsis kartoti ir kartoti (Receptas)

Nes vasarą šaltų sriubų tiesiog negana, o šis skonių pilnas receptas tikrai atsidurs Jūsų

mėgstamiausiųjų sąraše.


šalta sriuba_Alfo receptas
VMG nuotr,.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

1–2 asm.

Gaminimo laikas: 10 min.


Šaltai sriubai pagaminti reikia:

  • 100 g migdolų be luobelės

  • 400 ml TICHĖ negazuoto natūralaus mineralinio vandens

  • 2 skiltelių česnako

  • 1½ riekelės GARDĖSIO 34 % sėklų duonos

  • 1 šaukšto raudonojo vyno acto

  • Keleto ledukų

  • Žiupsnelių KOTANYI druskos ir pipirų mišinio

  • 5–6 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 1 kriaušės

  • 1 saujelės vynuogių

  • Keleto mėtos lapelių

1. Migdolus be luobelės sudėkite į ZYLE kokteilinę. Užpilkite TICHĖ negazuotu mineraliniu vandeniu ir sudėkite česnako skilteles. Sutrinkite iki vientisos masės.

2. Į migdolų masę sudėkite GARDĖSIO 34 % sėklų duonos riekeles, actą, ledukus. Pagardinkite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu bei BASSO ypač tyru alyvuogių aliejumi (4–5 šaukštai).

3. Sutrinkite iki kreminės konsistencijos ir supilkite į lėkštę.

4. Kriaušę supjaustykite smulkiais kubeliais, vynuoges perpjaukite pusiau.

5. Vaisius dėkite ant sriubos, papuoškite mėtos lapeliais ir apšlakstykite šaukštu

alyvuogių aliejaus.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page