Nes vasarą šaltų sriubų tiesiog negana, o šis skonių pilnas receptas tikrai atsidurs Jūsų
mėgstamiausiųjų sąraše.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1–2 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Šaltai sriubai pagaminti reikia:
100 g migdolų be luobelės
400 ml TICHĖ negazuoto natūralaus mineralinio vandens
2 skiltelių česnako
1½ riekelės GARDĖSIO 34 % sėklų duonos
1 šaukšto raudonojo vyno acto
Keleto ledukų
Žiupsnelių KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
5–6 šaukštų BASSO ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 kriaušės
1 saujelės vynuogių
Keleto mėtos lapelių
1. Migdolus be luobelės sudėkite į ZYLE kokteilinę. Užpilkite TICHĖ negazuotu mineraliniu vandeniu ir sudėkite česnako skilteles. Sutrinkite iki vientisos masės.
2. Į migdolų masę sudėkite GARDĖSIO 34 % sėklų duonos riekeles, actą, ledukus. Pagardinkite KOTANYI druskos ir pipirų mišiniu bei BASSO ypač tyru alyvuogių aliejumi (4–5 šaukštai).
3. Sutrinkite iki kreminės konsistencijos ir supilkite į lėkštę.
4. Kriaušę supjaustykite smulkiais kubeliais, vynuoges perpjaukite pusiau.
5. Vaisius dėkite ant sriubos, papuoškite mėtos lapeliais ir apšlakstykite šaukštu
alyvuogių aliejaus.
Skanaus.
Comments