Puikus užkandis piknikams, vakarėliams ir visoms šeimos, draugų, kolegų šventėms. Vasara yra tas metas, kai smagu susitikti, susiburti, vakaroti, švęsti gimtadienius, vardynas, krikštynas, giminės pasimatymus ir pan. Visas progas (ir kasdienybę) papuoš ir pagardins saldžiarūgščiai kumpio ir sultingų persikų užkandukai. Patiks ir vaikams (ir jų kiemo draugams), ir tėvams, ir seneliams, ir visoms tetoms bei dėdėms.
Išbandykite.
Kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia nauja laida, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik iki 4 pagrindinių ingredientų, o visus kitus tikrai rasite savo namuose.
Kumpio ir persikų uždandžiams pagaminti reikia:
4 prinokusių saldžių persikų
70 g WELL DONE gražgarsčių
500 g WELL DONE vytinto ispaniško kumpio „Serrano“
1. Nuplaukite persikus, perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus ir supjaustykite didelėmis skiltelėmis.
2. Ant WELL DONE vytinto ispaniško kumpio „Serrano“ gabalėlių dėkite persikus, šiek tiek juos paspauskite, tada – keletą WELL DONE gražgarsčių lapelių.
3. Viską susukite į cilindro formos ritinėlius.
Gardžių atradimų.
Comments