top of page

Gardi ir atgaivinanti gaspačo SRIUBA (Receptas)

Šią pagal Alfo receptą beveik žaibiškai – vos per kelias minutes – pagaminamą (tikrai greičiau nei šaltibarščiai!) gaspačo sriubą gaminsite visą vasarą vėl ir vėl – bet net ir tada ji neatsibos. Tiršta, sodrios spalvos, pilna skonio, gaivos ir tik iš 4 ingredientų! Patiks visai šeimai – nuo mažiausio iki vyriausio.


Kiekvieną sekmadienį jūsų dėmesio laukia nauja laida, kurioje Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų, kurių sudėtyje yra tik iki 4 pagrindinių ingredientų, o visus kitus tikrai rasite savo namuose.


garspačo sriiuba_Alfo receptas
VMG nuotr.

Gaspačo sriubai pagaminti reikia:

  • 3 šviežių agurkų

  • 1 saujos ledukų

  • 2–3 WELL DONE marinuotų paprikų

  • 3 šaukštų WELL DONE marinuotų paprikų marinato

  • 1 stiklinės pomidorų sulčių

  • 2–3 šaukštų WELL DONE pomidorų ir bazilikų padažo

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 2 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • Skrudintos duonos (patiekimui)

gaspačio sriuba pagal Alfo receptą
VMG nuotr.

1. Agurkus nuplaukite, du iš jų supjaustykite stambiais gabaliukais, o vieną – kubeliais.

2. Į kokteilinę berkite ledukų, dėkite stambiai pjaustytus agurkus, WELL DONE marinuotas paprikas ir pilkite jų marinato. Taip pat dėkite WELL DONE pomidorų ir bazilikų padažo, druskos, pipirų, pilkite alyvuogių aliejaus ir pomidorų sulčių.

3. Viską gerai išplakite.

4. Į lėkštę dėkite kubeliais pjaustytą agurką, pilkite sriubą, užberkite dar agurko gabalėlių, pipirų bei šlakelį alyvuogių aliejaus.

5. Galite patiekti su mėgstama skrudinta duona


Visus WELL DONE ingredientus rasite MAXIMA parduotuvėse.


Gardžių atradimų.


Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page