top of page

Pomidorų sriuba su gaspačo sniegu (Receptas)

  • eglerace
  • 06-27
  • 2 min. skaitymo

Šalta pomidorų sriuba vasarą tampa viena populiariausių turbūt visoje Europoje. Alfas kviečia pasigaminti ją dar gaivesnę ir labiau vėsinančią – pagardinkite gaspačo „sniegu” ir patiekite su pomidoriniu sumuštiniu. 

Neatsivalgomas derinys, kurį pagaminsite greitai ir lengvai!

pomidorų sriuba_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


3 asm. 

Gaminimo laikas: apie 35 min.


Pomidorų sriubai su gaspačo sniegu pagaminti reikia:

  • 1 nedidelio svogūno 

  • 2–3 pomidorų 

  • 2 saliero stiebų 

  • 1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI  pomidorų padažo „Ypatingas“

  • 5–6 KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų pomidorų „Naminiai“

  • 2–3 šaukštelių SACLA saldžiųjų paprikų aliejuje

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo 

  • Žiupsnelio druskos 

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų 

  • 400 ml pomidorų sulčių 

  • 1 šaukštelio KIKKOMAN sojų padažo


  1. Į NINJA kokteilinę sudėkite pasmulkintas daržoves, KĖDAINIŲ KONSERVAI pomidorų padažą „Ypatingas“, KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotus pomidorus „Naminiai“ ir SACLA saldžiąsias paprikas aliejuje. Įpilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Sutrinkite ir supilkite į NINJA CREAMI DELUXE indelį. Palaikykite šaldiklyje 24 val. 

  2. Po užšaldymo įstatykite indą į ledų aparatą. Pasirinkite programą „Sorbet“. 

  3. Dubenyje sumaišykite pomidorų sultis, KIKKOMAN sojų padažą ir juoduosius pipirus. 

  • SUMUŠTINIUI: 

  • 1 mėsainio bandelės 

  • 1 skiltelės česnako 

  • 1–2 KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Be konservantų“

  • 1 pomidoro 

  • 3–4 šviežių bazilikų lapelių

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų


  1. Sausoje keptuvėje apskrudinkite mėsainių bandeles. Įtrinkite česnaku, aptepkite KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Be konservantų“. 

  2. Ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą pomidorą, šviežius bazilikų lapelius, pagardinkite juodaisiais pipirais.

SRIUBOS SALOTOMS:

  • 2 trumpavaisių agurkų 

  • 2–3 saliero stiebų 

  • GAIDELIS krekerių su sūriu sriubai patiekti

  • 30 g ESPANA SURTIDO IBERICO vytintos kiaulienos nugarinės 

  • 1 šaukštelio BIONATURALIS ekologiško avokadų aliejaus 

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Šviežių bazilikų lapelių sriubai papuošti


  1. Agurkus ir salierus supjaustykite kubeliais, sumaišykite su pomidorų sulčių mišiniu.

  2. Ant viršaus dėkite gaspačo šerbetą ir apibarstykite GAIDELIS krekerių su sūriu trupiniais. Šalia dėliokite ESPANA SURTIDO IBERICO vytintos kiaulienos nugarinės juosteles.

  3. Pagardinkite BIONATURALIS ekologišku avokadų aliejumi ir juodaisiais pipirais.

  4. Puoškite šviežiais bazilikų lapeliais. O prieš valgant gerai išmaišykite. 


Gardžių atradimų.



bottom of page